Activiteiten

Ieder jaar zijn er een aantal typische activiteiten die we doen met de hele Chiro. 

Op 20 oktober is het Dag van de jeugdbeweging. Een dag waarop je in je chiro-uniform naar school mag. Voor de vroege vogels is er een ontbijt om 7u30 aan het gemeenteplein. Hopelijk zijn jullie allemaal talrijk aanwezig. 

Op 26 november is het Christus Koning. Dan komen we met de hele Chiro samen en hebben we in de voormiddag de misviering die doorgaat in de kerk van De Pinte. Deze misviering staat helemaal in het thema van Christus Koning en ons jaarthema. Daarna gaan we picknicken in het chirolokaal. 
In de namiddag gaan de pinkels en tsjoepkes en de speelclubs naar een binnenspeeltuin. De rakwi en tito gaan schaatsen en keti-aspi trekken hun bowlingschoenen aan.
's Avonds kun je vrijblijvend genieten van de overheerlijke spaghetti die gemaakt wordt door het beschermcomité. Om te kunnen inschrijven voor de spaghetti-avond verwijzen we naar het briefje dat aan de leden is meegegeven. 

Sinterklaas. Ieder jaar komt de sint ook naar de Chiro. Hij weet wie de brave, de stoere, de lieve... kindjes zijn in de groep. Wie braaf is zal zeker een verrassing van de sint en zijn hulppieten krijgen.